A Catering ízelitőben szereplő menüsorok természetesen csak egy töredékét képezik az általunk nyújtott színes menüsor variációknak.

Minden rendezvény egyedi esemény, ezért a végső menüsort a rendezvény aktualitása, rendezvénytípus, vendégkör és minden egyéb körülmény figyelembevételével alakítjuk ki. Állófogadások, dísz étkezések, cocktail Party – k, garden party-k hazai és nemzetközi ételein túl, felkészültünk az olasz, görög, spanyol, francia specialitások elkészítésére is.

Kiadott árajánlataink, számtalan variációs lehetőséget tartalmaznak, amennyiben nem talál Önnek megfelelőt, természetesen “testre szabjuk" ajánlatunkat, legyen az ízlésbeli, vagy akár financiális kérdés.

A menüsorok árai tartalmazzák :
A szállítás, felvonulás költségeit, Budapest területére történő komplett ki- és visszaszállítás díját, valamint rakodási költségeket annak személyi és tárgyi feltételeivel együtt.

Tartalmazza a saját eszközeinkkel történő teljes lebonyolítást (porcelán étkészlet, üvegpohár, szalvéta, a svédasztalokhoz szükséges asztalok stb..)
A büféasztalt fehér abrosszal borítjuk, és oldalait a megfelelő színű “szoknyával" takarjuk (“kasírozzuk").
A kiválasztott menü hideg ételeit és salátáit tükör- vagy krómtálakon, gazdagon díszítve esztétikus alakzatban helyezzük föl a büféasztalra, a meleg ételeket krómozott ételmelegítők segítségével tálaljuk. (chafing dish). Desszerteket króm- vagy üvegtálcákra tesszük.
A jó minőségű, csillogó evőszerek, és az elegáns porcelánkészlet a színben odaillő szalvétával,  szintén a büféasztal tartozéka.

A felszolgálás személyi feltételit, a létszámnak megfelelő felszolgáló személyzetet.
Felszolgálóink – kiket mindig a vendéglétszámmal arányosan, megfelelő számban állítunk ki - elegáns sötét, csíkos spencerben és fehér kötényben szolgálnak fel.